kleding online winkel
 
Home >  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Privacy
vriendenvanmappamondo.nl waarde aan uw privacy en zal redelijke voorzorgsmaatregelen om uw persoonlijke informatie te beschermen.

We kunnen de informatie die u aan ons, waaronder informatie te verzamelen:

Direct vanuit uw Wanneer u een bestelling plaatst via de website Wanneer u lid worden of v.nl en haar website gebruikers. De collectie omvat uw naam, postadres of verblijfplaats adres, telefoonnummer, e-mailadres en andere transacties en registratie details.

Als u ervoor kiest om ons te voorzien van uw persoonlijke gegevens, kunnen we niet in staat om te voorzien die u nodig heeft, of aan een of meer productinformatie of andere doeleinden uw persoonlijke gegevens verzameld zijn.

U erkent en aanvaardt dat door het verstrekken van ons uw persoonlijke gegevens, kunnen wij uw persoonlijke gegevens gebruiken en openbaar maken (inclusief onze opvolgers en / of rechtverkrijgenden), omdat het verzamelen van gerelateerde informatie of bijkomende doel of de doelen, zoals ( geen beperkingen):

Enable orde, incasso en levering van producten
Stuur uw marketing communicatie
Het verbeteren en / of gepersonaliseerde website
Voor wettelijke rapportage, en de naleving van onze wettelijke verplichtingen

U erkent ook dat uw persoonlijke informatie is beperkt tot naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer kunnen aan Australische post of andere bezorgdienst worden verstrekt voor uw bestelde producten redder.

Advertising Cookie
Wanneer u bladeren vriendenvanmappamondo in, onze partners tonen advertenties AdRoll, laten we dan in staat zijn om te communiceren met op basis van uw vorige re-gerichte advertenties op andere sites om u homyped website te presenteren. Onze partners hebben geen persoonlijke gegevens met behulp van technologie, verzamelen, zoals uw naam, e-mailadres, postadres en telefoonnummer. U kunt deze pagina zal stoppen AdRoll en hun partners hebben gerichte advertenties.

Wijzigingen in het privacybeleid
vriendenvanmappamondo.nl onderhevig aan veranderingen en zijn onderhevig aan het privacybeleid van rechts te veranderen. Alle wijzigingen in het privacybeleid zullen online worden gepubliceerd. vriendenvanmappamondo.nl raden dat u bekend bent met het privacybeleid van elk bezoek te worden.

Back
auteursrecht ©2018 www.vriendenvanmappamondo.nl Summer ademend T-shirt,strakke jeans